?

İtalya’da yüksek lisans denildiğinde özel akademiler arasında en çok bilinen adres Domus Academy diyebiliriz. 1982 yılında Milano’da kurulan ve bu zamana kadar Naba ile aynı kampüsü paylaşan Domus Academy,  İtalya ve dünyada çapında da bilinen en iyi tasarım okullarından biridir.

Birçok tasarım programında bir yıllık eğitimler sunan Domus Academy, dünya çapında bilinen markalarla olan iş birlikleri sayesinde öğrencilerine iyi bir kariyer imkanı sunmasıyla dikkat çekmektedir. Yalnızca Master programları olan okulda, yaz aylarında profesyonel yaz kursları da bulunmaktadır.

Şimdi ise Domus Academy, bir sonraki akademik yıla, Milano’nun en prestijli bölgelerinden biri olan ve birçok akademinin de bulunduğu “Citta degli Studi”de hazırlanıyor. Burada yepyeni bir binada eğitim verecek olan akademide, programların başlayacağı tarihte, getirilen kısıtlamalar nedeniyle okula ulaşamayacak olan öğrenciler için sanal eğitim de verilebilecek olan sınıflar bulunacak. Bu sayede yarı online yarı kampüs eğitimi sağlanabilmesi amaçlanıyor.

Öğrencilerin İtalya’ya gelebildikleri zamanda ise, müfredatta gecikme veya kesinti olmadan eğitim tamamen kampüs içinde gerçekleştirilebilecek. Yeniliklerle birlikte Domus Academy prestijine prestij katacak gibi görünüyor.

Detaylı bilgi almak için blog sitemizi ziyaret edebilir ve aklınıza takılanlar için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

https://pianetaitalia.blog/2020/05/14/politecnico-di-milano-asistanlarindan-online-kurs-firsati/

  Bilgi İçin Hemen Arayın