?

Sanat ve tasarım alanındaki başarısının ve bilinirliğinin yanı sıra, düzenlediği etkinliklerle de adından sıklıkla bahsettiren Naba, şimdi yeni bir etkinlik haber duyurdu.

Eylül 2020’de moda alanında yer alacağı etkinliklerle, akademi uluslararası kurumlarla olan güçlü bağını ortaya koyuyor ve en önemli etkinliklere katılım gösteriyor.

  • 22 Eylül – NABA Digital Fashion View 2020 – Sound of Fashion
  • 24 Eylül – Fashion Graduate Italia

22 Eylül’de düzenlenecek olan Sound of Fashion etkinliğine fashionview.naba.itadresine bağlanarak erişebileceksiniz. Gazeteciler, profesyoneller ve sektördeki şirketlerden oluşan prestijli bir jüri tarafından seçilen Moda Tasarım son sınıf öğrencilerinin koleksiyonlarını, Moda ve Tekstil Tasarımı Bienali’ni ve yıllık dergiyi dijital ortamda keşfetme şansı bulacaksınız.

Diğer etkinlik olan Fashion Graduate Italia’da ise NABA, Piattaforma Sistema Formativo Moda’nın (PSFM) bir parçası olan diğer on okul ile birlikte, Milano Moda Haftası kapsamında videolarını canlı olarak yayınlayacak. Burada NABA Moda Tasarım alanında, okulun DNA’sını öğrencilerinin çalışmaları aracılığıyla bizlere tanıtıyor. Öğrencileriyle olan röportajlarla zenginleştirilmiş NABA dünyasına giriş videosu ve Moda Tasarım alanının en ilginç projelerini toplayan bir moda filmi aracılığıyla sunuyor.

Özellikle Moda alanında bir eğitim amaçlayan ve Naba hakkında daha çok fikir sahibi olmak isteyen öğrenci adaylarının bu etkinliklere katılmasını tavsiye ediyoruz.

Katılım ve detaylı bilgi için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

  Bilgi İçin Hemen Arayın