?

Tasarım alanında en başarılı ve sektörle de oldukça iç içe olan Naba’yı aynı zamanda yaptığı başarılı ve ses getiren etkinliklerle de takip edebiliriz.

Özellikle öğrencileri ve mezunlarıyla da iş birliği içinde gerçekleştirdiği etkinliklere şimdi bir yenisi eklendi: Naba Design Awards!

Geçtiğimiz akademik yıl boyunca, lisans programlarından Tasarım, yüksek lisans programlarından Ürün Tasarımı ve İç Mimarlık öğrencilerinin yaptığı en iyi projelerin seçileceği bir etkinlik olacak.

6 Ekim 19.00’da (Türkiye saati ile) başlayacak olan bu etkinlik, akademinin kampüsünde gerçekleşecek ve halka açık olacak ve aynı zamanda Instagram hesabından da canlı olarak yayınlanacak.

Sektörün önde gelen isimlerinden oluşan jüri, 11 kategoride ödül verecek. Her kategoride kazanan projeler, Claudio Larcher tarafından tasarlanan ve Bauhaus’un yüzüncü yıldönümünden ilham alan bir ödül alırken, yılın En İyi Projesi ödülünün kazananı, içerik için tasarlanan yepyeni bir ürün olan, Acer ConceptD Workstation ile ödüllendirilecek.

Kendi alanında önemli bir aktivite olduğunu düşündüğümüz bu etkinlik hakkında detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.



  Bilgi İçin Hemen Arayın