?

Floransa’da bulunan Polimoda, 1986 yılından beri hizmet vermekte olup, moda dünyasının önde gelen isimleri tarafından kurulmuş ve yönetilmiştir.

40’tan fazla moda programı vardır ve yalnızca moda alanında eğitim vermektedir. Moda alanında kariyer hedefleyenler için en efektif eğitimi alabilecekleri okullardan biri olduğu şüphesizdir. Aynı zamanda 70’ten fazla ülkeden gelen öğrenciye ev sahipliği yapmaktadır ve tüm dersler İngilizce verilmektedir. Yenilikçi ve gelişime açık bakış açısıyla Polimoda, moda alanında dünyada bulunan en değerli okullardan biridir diyebiliriz.

Şimdilerde, tüm programları daha detaylı incelemek ve keşfetmek için Polimoda’nın düzenlediği bir webinar etkinliğine davetlisiniz.

Etkinlikte program koordinatörleri, öğretim üyeleri, mentorlar ve öğrenciler ile söyleşiler gerçekleştirilecek ve bu sayede Polimoda’yı, orayı yaşayan ve ve en iyi deneyimleyen insanlar tarafından dinleme fırsatı bulacaksınız.

2020-2021 akademik yılına yönelik genel bakış ve yenilikleri görebilmek için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Webinar’da başvuru yapmak istediğiniz alana yönelik (lisans, master, ön lisans) ayrı ayrı düzenlenmiş seçenekler bulunmakta.

Katılım için bizimle iletişime geçebilir, Polimoda hakkında bilgi almak için de web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

https://www.pianeta-italia.com/yazi/5/italyada-tasarim-okullari/16/polimoda-moda-okulu-italyada-moda

  Bilgi İçin Hemen Arayın