?

Tüm dünyanın yeni bir sisteme geçtiği ve artık buna adapte olmamızın kaçınılmaz hale geldiği bugünlerde özellikle eğitim sistemi süreçten en fazla etkilenen alanlardan biri oldu. Yaşanan değişiklikler İtalya eğitim sürecine de yansıdı ve bu gelişmeleri öğrencilerimize en doğru şekilde aktarmaya devam ediyoruz..

Bu yaz mimarlık ve tıp sınavı hazırlık kursları için Milano’ya gitmeye hazırlanan öğrenciler dersleri online ortamda işleyecekler. Kursun süresi ise 5 haftayken 7 haftaya  çıkartıldı. Bu online kurs çok daha verimli geçecek gibi duruyor çünkü öğrencilerin üzerinden vize çıkartma, konaklama-yerleşme, yolculuk, yeme-içme gibi öğrencinin hem zihinsel hem fiziksel olarak yorulmasına sebep olan etmenler ortadan kalkmış oldu. Bir de işin maddi boyutu var tabi, o anlamda da aileler daha rahat bir kurs süreci geçirecekler diyebiliriz.

Kurs süresinin uzatılması ve bitiş tarihinin sınav tarihine yakınlığı ise bir diğer avantaj oldu aslına bakarsanız. Öğrenciler kurs bitiminden kısa bir süre sonra ve bilgiler henüz uçup gitmemişken sınava girecekler, bu önemli bir ayrıntıdır öğrenci bazında düşünürsek.

İşin özü biz yeni dünya sistemine alışmaya çalışırken, öğrencilerimizin eğitim süreçlerine katkı sağlamaya çalışarak onları en doğru şekilde bilgilendirmeye çalışıyoruz, 16 senedir olduğu gibi..

 Online kurs tarihleri: 6 Temmuz – 21 Ağustos 2020

Konular: Genel kültür, mantık, mimarlık ve sanat tarihi, mat-fizik

Derslerde özellikle eski sınavlar üzerinden simülasyon anlatımı yapılarak en iyi şekilde verim almak hedefleniyor.



  Bilgi İçin Hemen Arayın