?

Quasar Akademi

 

1987 yılında kurulan ve İtalyan Eğitim Bakanlığı tarafından tanınırlığı olan Quasar, yaratıcı tasarım alanlarında, 3 yıllık eğitim sunan bir akademidir. Roma’nın merkezinde yer almakta ve 450 öğrenci bulundurmasıyla beraber 100’e yakın öğretim üyesi vardır. En dikkat çekici bölümler arasında UX ve UI tasarımcılarının çıktığı Habitat Tasarımı ve Etkileşim Tasarımı bölümleri bulunmaktadır.

Quasar’ı karakterize eden özellik akademik önerilere dikkat çekmek ve mesleki deneyimler sunmasıdır. Bir sınıfta maksimum 20 öğrenci vardır ve ilk seneden itibaren öğrenciler dünyaca tanınmış şirketler ve kurumlarla işbirliği içinde olan faaliyetlerde bulunurlar.

Yabanci Dil: Dersler İtalyanca olarak verilmektedir ve B1 seviye İtalyanca zorunluluğu vardır. Eylül ayında öğrencilerin Quasar'a gelen Erasmus öğrencileriyle buluştuğu 1 aylık bir kurs bulunmaktadır. İtalyan öğrencilerle çalışmak otantik bir akademik deneyim kazandırır. İlk 3-4 ayda zor olabilse de, muhtemelen 2. yarıyılın başlamasıyla birlikte yabancı dil konusunda problem yaşanmayacaktır.

Lisans Programları ve Ücretler

 

  Bilgi İçin Hemen Arayın