?

1935 yılında Milano’da kurulan Marangoni, kurulduğu yıldan itibaren hem İtalya’da modanın gelişimi ile iç içe, hem de bu alanda profesyonel olarak eğitim veren bir akademidir. Şu anda Londra, Paris, Miami gibi moda konusunda önemli yere sahip şehirlerde kampüsleri bulunmaktadır.

Lisans, yüksek lisans ve dönemlik kurslar veren akademi, özellikle moda alanında en seçkin okullardan biridir diyebiliriz.

Belki de alanında İtalya’daki en prestijli okul olan Marangoni, aynı zamanda program çeşitliliği ve onun dışında çift şehirde eğitim görme imkanıyla da dikkat çekmektedir.

Eğitim aşamasındaki başarısının yanı sıra, mezunları da Valentino, Prada, Gucci gibi markalarda staj yapabilme imkanı bulmuştur. Aynı zamanda sayısız ünlü mezun vermiş bir akademidir.

Neden Marangoni’yi tercih etmeliyiz sorusuna ise özetle, eğitimin başından itibaren sektörle sürekli iş birliği halinde olması ve moda alanındaki başarılı eğitimi ile ünlenmiş olması diyebiliriz.

Lüks tüketim odaklı eğitim veren akademi, gerek bağlantıları, gerek de profili açısından elit bir kesime hitap etmektedir.

Kısacası moda alanda eğitim almak isteyenlerin en ayrıcalıklı olacağı akademidir.

Aynı zamanda programlar İngilizce olarak da bulunmaktadır.

Başvuru süresi ve kayıt aşamasında da rahatlıklar sağlayacak akademide sene içinde burs yarışmaları yapılmakta ve önemli miktarda burs da verilmektedir.

Bu yarışmalar ve onun dışındaki benzer etkinlikler de yine dünyaca bilinen markalarla ve isimlerle de iş birliği içinde yapılabiliyor.

Marangoni resmi temsilcisi olarak, başvuru aşamasından eğitimin sonunda kadar yardımcı olmaktayız.

  Bilgi İçin Hemen Arayın