? Mimarlık ve Tıp Sınav Kayıtlarında Beklenen Dönem Başladı!

Mimarlık ve tıp sınav kayıtlarında beklenen dönem başladı! 

İtalya'da okumak isteyen ve bu yıl başvurusu yapılacak öğrencilerin heyecanla beklediği  tıp ve mimarlık başvuruları açıldı. 

 İtalya’da mimarlık okumak isteyenler 3-25 Temmuz arasında sınava kayıt olmalıdır. Başvurusunu takip ettiğimiz öğrenciler için üniversite başvurularını tamamlayıp konsolosluk evraklarını teslim ederek sınava kayıt dönemine gelmiş bulunuyoruz. Sınav kayıtları tamamlandıktan sonra kursa giden öğrencilerimiz sınavın ana içerikleri olan genel kültür, mantık, sanat tarihi, matematik ve fizik alanında yönlendirme sağladığımız derslerle bu sınava hazırlanarak sınavdaki başarılarını arttırmak için çalışmaya başlayacaklar, hatta bir kısmı başladı bile. 

Mimarlık sınavı tarihi: 5 Eylül 2019

 İtalya'da tıp eğitimi alacak öğrencilerimiz için de yine sınav (IMAT) başvuru tarihleri 3-25 Temmuz arasında olacak. Devlet üniversitelerinin tıp bölümlerine giriş için İtalyan Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bu sınava kayıt olmayan veya kaçıranların konsolosluk başvuruları da yanacak. Bu dönemde hızlı ve eksiksiz evrak hazırlığı aşamasında profesyonel destek almak isteyenler bizi arayabilir, 212 347 47 13

IMAT sınav tarihi: 12 Eylül 2019! 

Başvurular ve danışmanlık desteğiyle ilgili bize,

www.pianeta-italia.com

 adresinden bize ulaşabilirsiniz

  Bilgi İçin Hemen Arayın